logo print

Beneficiile trimiterii de emailuri de informare

Procesul prin care se colecteaza adrese de email carora le sunt trimise ulterior diferite emailuri de informare, este cunoscut sub denumirea de email marketing. Email marketing este nu numai ieftin fata de alte metode de promovare (reclama radio, TV etc.), dar este una dintre cele mai bune metode de a-ti promova afacerea pe Internet cu cele mai mici eforturi financiare.

Colectarea de adrese si trimiterea de campanii de email are nenumarate beneficii pentru tine si afacerea ta. Sa ne uitam, mai jos, la cateva dintre aceste beneficii:

Informarea continua a clientilor

Pastrezi legatura in mod curent cu clientii tai? Cum promovezi un produs nou cand acesta este disponibil? Un email de informare este o cale usoara prin care iti poti tine clientii informati. Poti sa le atragi atentia cu oferte speciale, anumite reduceri, produse noi sau evenimente exclusive.

Crearea unei reputatii

Vrei sa fii perceput ca o autoritate intr-un anumit domeniu? Pentru aceasta, cel mai indicat este sa creezi o platforma. Prin oferirea de informatii, vei genera o audienta, vei putea comunica cu acestia si oferi sfaturi.

Construirea increderii

O afacere aflata la inceput de drum se afla intr-un efort continuu de a castiga clienti si de a construi o relatie permanenta cu acestia. Un email de informare te ajuta sa construiesti o astfel de relatie, mai ales daca trimiti email-uri personalizate acestora, in functie de profilul personal. Citeste aici mai multe detalii despre cum poti trimite campanii email personalizate sau la anumite evenimente din viata abonatilor (exemplu: zi de nastere, onomastica etc.)

Abonare Newsletter: