Portofoliu Web Design

IRIA WebDesign
IRIA – Tamplarie PVC cu geam termopan

IRIA – Tamplarie PVC cu geam termopan si amenajari interioare • Site responsive, design personalizat, schema.org, IMG cu srcset tag, multiple galerii foto.

Page Speed Score: 93%Page Load Time: 5,5 secServer Requests: 52

1722 Studio Lab WebDesign
1722 Studio Lab – Office Design

1722 Studio Lab – Office Design and Decoration • Site responsive, design personalizat, schema.org, IMG cu srcset tag, multilanguage, multiple galerii foto, viteza mare de incarcare.

Page Speed Score: 92%Page Load Time: 2,1 secServer Requests: 35

PCE Consult WebDesign
PCE Consult – Proiectare structuri de rezistenta

PCE Consult – Proiectare Structuri de rezistenta, complexe rezidentiale • Site responsive, harta interactiva Google Maps API cu locatia proiectelor clientului si design personalizat, design personalizat, schema.org, IMG cu srcset tag, multilanguage, multiple filme si galerii foto, viteza mare de incarcare.

Page Speed Score: 97%Page Load Time: 2,3 secServer Requests: 24

ID Process WebDesign
ID Process – Distribuitor produse Brady in Romania

ID Process – Distribuitor produse Brady in Romania, produse de securitate a muncii si etichetare procese industriale • Site responsive, design personalizat, schema.org, IMG cu srcset tag, multilanguage, multiple filme si galerii foto, viteza mare de incarcare.

Page Speed Score: 96%Page Load Time: 4,7 secServer Requests: 28

Intermetal Finance WebDesign
Intermetal Finance – Broker Consultanta Leasing

Intermetal Finance – Broker Consultanta Leasing • Site responsive, design personalizat, schema.org, IMG cu srcset tag, viteza mare de incarcare.

Page Speed Score: 98%Page Load Time: 1,6 secServer Requests: 25

AlpAccess WebDesign
AlpAccess – Servicii Industriale, Mentenanta Eoliene

AlpAccess – Servicii Industriale executate de Alpinisti Utilitari Industriali, atat in tara cat si international • Site responsive, design personalizat, schema.org, IMG cu srcset tag, multilanguage, multiple filme si galerii foto, viteza mare de incarcare.

Page Speed Score: 95%Page Load Time: 3,1 secServer Requests: 23

Container Filler WebDesign
Container Filler – Incarcare Containerer in Portul Constanta

Container Filler – Incarcare Containere in Portul Constanta • Site responsive, design personalizat, schema.org, IMG cu srcset tag, PICTURE cu SOURCE tag.

Page Speed Score: 90%Page Load Time: 4,3 secServer Requests: 35

SMART Expert WebDesign
SMART Expert – Cursuri de Formare Profesionala

SMART Expert – Cursuri de Formare Profesionala • Site responsive, design personalizat, schema.org, viteza rapida de incarcare a paginilor, elemente interactive si animatii.

Page Speed Score: 95%Page Load Time: 2,2 secServer Requests: 24

WhiteWood Trading WebDesign
WhiteWood Trading – Producator & Exportator Cherestea

WhiteWood Trading – Producator & Exportator Cherestea • Site multilanguage, cu target pe Orientul Mijlociu pentru export cherestea de fag, frasin si rasinoase. Multiple galerii pop-up, schema.org, animatii si elemente interactive schema.org.

Page Speed Score: 94%Page Load Time: 4,7 secServer Requests: 33

Luca Transport WebDesign
Luca Transport – Servicii de Transport & Relocare

Luca Transport – Servicii de Transport & Relocare • Site Responsive, design custom, multilanguage 4 limbi: engleza, germana, franceza, romana, integrare chat online.

Page Speed Score: 94%Page Load Time: 2,7 secServer Requests: 27

4Anotimpuri WebDesign
4Anotimpuri – Agentie de Turism
4Anotimpuri – Agentie de Turism • Site-ul agentiei de turism 4Anotimpuri se remarca printr-un design modern si personalizat. Site-ul este responsive, fiind adaptabil in peste 30 de rezolutii, oferind astfel aceeasi experienta vizitatorilor, indiferend de device-ul cu care este accesat.
WhiteWOOD WebDesign
GritSablare – Materiale Abrazive

GritSablare – Materiale Abrazive • Site responsive cu design personalizat, implementat pentru compania lider national in furnizarea de materiale abrazive pentru sablare suprafete, schema.org. Versiunea in limba engleza este o rampa de comunicare pentru partenerii de afaceri din strainatate.

Page Speed Score: 93%Page Load Time: 4,0 secServer Requests: 35

LucaWood Prod WebDesign
LucaWood Prod – Tamplarie de Lemn Stratificat

LucaWood Prod – Tamplarie de Lemn Stratificat • Site-ul este conceput multi-language (romana, engleza & franceza) pentru a facilita comunicarea cu partenerii de afaceri straini si prezinta numeroase galerii dinamice cu proiectele de tamplarie realizate pana in prezent.

Page Speed Score: 99%Page Load Time: 2,4 secServer Requests: 36

Brand Creator WebDesign
Brand Creator – Agentie de publicitate

Brand Creator – Agentie de Publicitate • Un web design personalizat, implementat responsive si integrat cu retele sociale pentru a evidentia mesajul companiei pentru audienta vizata.

Page Speed Score: 93%Page Load Time: 2,1 secServer Requests: 29

Signum ASE WebDesign
Signum ASE – Galerie de Arta Contemporana
Signum, sub egida Academiei de Studii Economice Bucuresti – Galerie de Arta Contemporana • Un site modern si neutru, responsive, design personalizat pe alb-negru pentru a pune in evidenta pozele cu lucrarile de arta participante in cadrul galeriei.
FrigoExperts WebDesign
FrigoExperts – Aer Conditionat
FrigoExperts – Aer Conditionat • Design personalizat si website responsive ce prezinta atat serviciile de climatizare efectuate de companie cat si aparatele de aer conditionat comercializate.
FrigoMAC WebDesign
FrigoMAC – Aer Conditionat
FRIGOMAC – Service Montaj & Reparatii Aer Conditionat • Site-ul a fost realizat utilizand un numar semnificativ de solutii dinamice si interactive de afisare a continutului (Rollover, Show/Hide, Tabs etc.) pentru a sintetiza si structura un continut bogat de informatie intr-o forma armonioasa..