Portofoliu Web Design

AlpAccess WebDesign
Complex Seasons – Servicii Hoteliere si Restaurant

Complex Seasons – Servicii Hoteliere si Restaurant • Site responsive, multiple photosphere, formulare rezervari si contact, landing page-uri cu design unic, optimizare page speed, schema.org pentru hoteluri si restaurante.

Page Speed Score: 94%Page Load Time: 4,7 secServer Requests: 35

AlpAccess WebDesign
AlpAccess – Servicii Industriale, Mentenanta Eoliene

AlpAccess – Servicii Industriale executate de Alpinisti Utilitari Industriali, atat in tara cat si international • Site responsive, design personalizat, schema.org, IMG cu srcset tag, multilanguage, multiple filme si galerii foto, viteza mare de incarcare.

Page Speed Score: 95%Page Load Time: 3,1 secServer Requests: 23

Container Filler WebDesign
Container Filler – Incarcare Containerer in Portul Constanta

Container Filler – Incarcare Containerer in Portul Constanta • Site responsive, design personalizat, schema.org, IMG cu srcset tag, PICTURE cu SOURCE tag.

Page Speed Score: 90%Page Load Time: 4,3 secServer Requests: 35

SMART Expert WebDesign
SMART Expert – Cursuri de Formare Profesionala

SMART Expert – Cursuri de Formare Profesionala • Site responsive, design personalizat, schema.org, viteza rapida de incarcare a paginilor, elemente interactive si animatii.

Page Speed Score: 95%Page Load Time: 2,2 secServer Requests: 24

WhiteWood Trading WebDesign
WhiteWood Trading – Producator & Exportator Cherestea

WhiteWood Trading – Producator & Exportator Cherestea • Site multilanguage, cu target pe Orientul Mijlociu pentru export cherestea de fag, frasin si rasinoase. Multiple galerii pop-up, schema.org, animatii si elemente interactive schema.org.

Page Speed Score: 94%Page Load Time: 4,7 secServer Requests: 33

Luca Transport WebDesign
Luca Transport – Servicii de Transport & Relocare

Luca Transport – Servicii de Transport & Relocare • Site Responsive, design custom, multilanguage 4 limbi: engleza, germana, franceza, romana, integrare chat online.

Page Speed Score: 94%Page Load Time: 2,7 secServer Requests: 27

4Anotimpuri WebDesign
4Anotimpuri – Agentie de Turism
4Anotimpuri – Agentie de Turism • Site-ul agentiei de turism 4Anotimpuri se remarca printr-un design modern si personalizat. Site-ul este responsive, fiind adaptabil in peste 30 de rezolutii, oferind astfel aceeasi experienta vizitatorilor, indiferend de device-ul cu care este accesat.
WhiteWOOD WebDesign
WhiteWOOD – Materiale Abrazive

WhiteWOOD – Materiale Abrazive • Site responsive cu design personalizat, implementat pentru compania lider national in furnizarea de materiale abrazive pentru sablare suprafete, schema.org. Versiunea in limba engleza este o rampa de comunicare pentru partenerii de afaceri din strainatate.

Page Speed Score: 93%Page Load Time: 4,0 secServer Requests: 35

LucaWood Prod WebDesign
LucaWood Prod – Tamplarie de Lemn Stratificat

LucaWood Prod – Tamplarie de Lemn Stratificat • Site-ul este conceput multi-language (romana, engleza & franceza) pentru a facilita comunicarea cu partenerii de afaceri straini si prezinta numeroase galerii dinamice cu proiectele de tamplarie realizate pana in prezent.

Page Speed Score: 99%Page Load Time: 2,4 secServer Requests: 36

Brand Creator WebDesign
Brand Creator – Agentie de publicitate

Brand Creator – Agentie de Publicitate • Un web design personalizat, implementat responsive si integrat cu retele sociale pentru a evidentia mesajul companiei pentru audienta vizata.

Page Speed Score: 93%Page Load Time: 2,1 secServer Requests: 29

Signum ASE WebDesign
Signum ASE – Galerie de Arta Contemporana
Signum, sub egida Academiei de Studii Economice Bucuresti – Galerie de Arta Contemporana • Un site modern si neutru, responsive, design personalizat pe alb-negru pentru a pune in evidenta pozele cu lucrarile de arta participante in cadrul galeriei.
FrigoExperts WebDesign
FrigoExperts – Aer Conditionat
FrigoExperts – Aer Conditionat • Design personalizat si website responsive ce prezinta atat serviciile de climatizare efectuate de companie cat si aparatele de aer conditionat comercializate.
FrigoMAC WebDesign
FrigoMAC – Aer Conditionat
FRIGOMAC – Service Montaj & Reparatii Aer Conditionat • Site-ul a fost realizat utilizand un numar semnificativ de solutii dinamice si interactive de afisare a continutului (Rollover, Show/Hide, Tabs etc.) pentru a sintetiza si structura un continut bogat de informatie intr-o forma armonioasa..