WebSrategy: Realizare Site de Prezentare

Realizam Site-uri de Prezentare cu Personalitate

Atinge-ti Potentialul Afacerii cu Inovatie si Originalitate

Proiectul nostru de Creare Site Web presupune:

Strategie
de Business
Stabilire Obiective + Diferentiatori Structurare Modulara Proiect Analiza Calitativa a Competitiei
Concept & Design
Personalizat
Design Unic & Modern, Atractiv pentru Vizitator, fapt ce determina Implicare si Conversii
Site Responsive
Site Adaptabil in peste 20 de Rezolutii: Calculatoare, Tablete, Smartphone pe iOS si Android
Optimizare
SEO On-Page
Site-ul respecta criteriile Google de performanta in redactarea de cod si continut
Experienta Pozitiva a Vizitatorului pe Site & o Buna Pozitionare in Motoarele de Cautare Implica Cresterea Numarului de Conversii
Platforma CMS
Profesionala
Sigura & Stabila spre deosebire de platformele gratuite: WordPress, Joomla etc.
Incarcare Rapida
in Browser
Scriem Codul cat mai optim pentru motoarele de cautare si transpunere rapida in browser
Site Gazduit
in Cloud
Separarea zonei de administrare de zona de prezentare, in Cloud, pentru securitate sporita
Administrare Facila
One Click
O Administrare Intuitiva a Continutului publicat pe Site, folosind un singur Click

Un Web Design de Impact care te Diferentiaza de Competitie...

Web Design Modern
 • Construim o imagine profesionala care inlocuieste anonimatul cu o identitate bine conturata;
 • Realizam un web design atractiv care scoate in evidenta atributele si diferentiatorii produselor si serviciilor, in raport cu competitia;
 • Formam un brand de la zero sau revitalizam un brand invechit folosind idei inovative si mesaje inspirationale.

... Implementat pe o Platforma Sigura & Stabila...

Platforma CMS Neprofesionala (WordPress, Joomla)
Platforma CMS Gratuita (WordPress, Joomla etc.)
 • Timp mare de incarcare a paginii web
  La fiecare incarcare a paginii se face o cerere la serverul web si la baza de date solicitandu-se un timp mai mare la procesor si la memorie. Eventuale update-uri la platforma necesita schimbarea temei si a plugin-urilor, necesitand timp si costuri suplimentare.
 • Nivel scazut de securitate
  Neizolarea proceselor critice la server determina riscul de corupere a intregii arhitecturi. In cazul unor atacuri, site-urile dezvoltate pe platforme gratuite se incarca mai greu datorita utilizarii mai multor resurse.
Platforma CMS Profesioanala Stabila
Platforma CMS Custom
 • Timp mic de incarcare a paginii web
  Fisierele HTML sunt servite instant (1) fara interventia limbajelor de interpretare (PHP, ASP, JSP) si cerereri suplimentare la baza de date care este accesata numai la actualizarile din zona de administrare (2).

 • Nivel ridicat de securitate
  Fisierele de prezentare, serverul de web si bazele de date sunt locate in zone diferite, securizate corespunzator in mod individual.

... si cu o Administrare User Friendly

Print Screen CMS
 • Editare continut la un click de mouse;
 • Integrare Social Media;
 • Modul de Comentarii si Rating;
 • Modul Sectiuni Repetitive;
 • Sectiune Analiza de Trafic;
 • Controlul Versiunilor;
 • Utilizatori si Grupuri Multiple;
 • Gazduire Gratuita 1 An + Backup Zilnic.
Dezvoltam Website-uri Adaptate Cerintelor Tale de Business

Portofoliu Web Design

Trifco
Design personalizat, site responsive, schema.org, srcset, picture tag with source tag pentru a incarca poze landscape sau portrait, functie de rezolutie.
DUOMAX
Design personalizat, site responsive, schema.org, imagini webp, srcset, picture tag with source tag pentru a incarca poze landscape sau portrait in functie de rezolutie.
IRIA
IRIA, tamplarie PVC cu geam termopan si amenajari interioare. Site responsive, design personalizat, hreflang, CSS3, HTML5, schema.org.
1722 Studio Lab
1722 Studio Lab - Office Design and Decoration. Site responsive, design personalizat, hreflang, CSS3, HTML5, schema.org.
PCE Consult
PCE Consult, proiectare structuri de rezistenta. Site responsive, harta interactiva Google Maps API, cu locatia proiectelor realizate de client, design personalizat, hreflang, CSS3, HTML5, schema.org.
ID Process
ID Process este distribuitor al produselor Brady in Romania. Site responsive, design personalizat, hreflang, CSS3, HTML5, schema.org.
Intermetal Finance
Intermetal Finance: Consultanta Broker Leasing. Site responsive, design personalizat, hreflang, CSS3, HTML5, schema.org.
AlpAccess
AlpAccess este lider national pe piata serviciilor industriale realizate cu alipinisti utilitari industriali. Site responsive, design personalizat, hreflang, CSS3, HTML5, schema.org.
Container Filler
Design personalizat, site responsive, multilanguage, schema.org, autoloading articole, srcset, picture tag with source tag pentru a incarca poze landscape sau portrait, functie de rezolutie.
SMART Expert
Site responsive ce prezinta cursurile de formare profesionala oferite de catre companie. Homepage full-screen, program rapid de cursuri si contact rapid pe fiecare pagina.
WhiteWood Trading
Site responsive, design custom, multilanguage, limba implicita: engleza. Multiple galerii pop-up, animatii si elemente interactive.
Luca Transport
Un site responsive cu design personalizat, integrare chat si formulare complexe de culegere a informatiilor in functie de serviciu: transport si relocari; multilanguage 4 limbi: romana, engleza, franceza si germana.
4Anotimpuri Turism
Site-ul agentiei de turism 4Anotimpuri a fost proiectat pentru a oferi o experienta deosebita vizitatorilor printr-un concept personalizat de grafica si imagine, dar si o structurare coerenta a tuturor informatiilor prezentate.
WhiteWOOD
Design personalizat si implementare HTML5 si CSS3. Site-ul implementeaza schema.org pe toate paginile si inregistreaza un page speed de 92%, conform GTmetrix. Totodata, timpul scurt de incarcare al paginilor ofera utilizatorului o experienta deosebita de navigare, pe orice dispozitiv.
LucaWood Prod
Un site responsive cu design personalizat, ce prezinta multiple galerii dinamice cu proiectele de tamplarie de lemn stratificat realizate de catre companie; multilanguage 3 limbi: romana, engleza, franceza.