WhiteWOOD
Design personalizat si implementare HTML5 si CSS3. Site-ul implementeaza schema.org pe toate paginile si inregistreaza un page speed de 92%, conform GTmetrix. Totodata, timpul scurt de incarcare al paginilor ofera utilizatorului o experienta deosebita de navigare, pe orice dispozitiv.

GritSablare – Materiale Abrazive

Detalii tehnice (GTmetrix)

Site responsive, peste 30 de rezolutii, optimizat pentru incarcarea rapida pe orice dispozitiv. Conform GTmetrix, site-ul se pozitioneaza mai bine decat media site-urilor existente ca viteza de incarcare:

  • Page Speed Score: 93%
  • Page Load Time: 4,0 sec
  • Server Requests: 35
WhiteWood Trading GTmetrix
Homepage (detaliu)

Homepage wide, cu design modern si animatii, pentru a scoate in evidenta de la prima privire si in mod armonios, produsele comercializate de companie. Totodata, am considerat oportun sa folosim poze de produs, pentru a evidentia materialele abrazive comercializate de companie.

GritSablare Materiale Abrazive Homepage
Pagina de Materiale (detaliu)

Pagina de materiale ofera detalii semnificative despre materialele abrazive comercializate, poze, detalii tehnice, compozitie chimica, aplicatii produs, siguranta utilizarii. Utilizatorul poate descarca inclusiv o fisa tehnica ce ofera detalii suplimentare despre abrazivul respectiv.

GritSablare Materiale Abrazive Oferta
Pagina de Echipamente (full)

Pagina pentru echipamente contine galerii cu produse, specificatii, fisa tehnica, icon-uri, cu multiple elemnte dinamice si butoane de call-to-action.

GritSablare Materiale Abrazive Oferta