logo print

Diferitele forme de mentenanta SEO

Sa consideram ca ai facut niste demersuri initiale pentru SEO: ai facut un proces de optimizare site, poate ai construit si cateva link-uri. Ranking-ul site-ului tau incepe sa creasca si astfel ai si un numar mai mare de vizitatori. Ce este de facut in acest moment? Exista doua variante: fie alegi sa nu mai faci nimic din acest punct de vedere si sa lasi aceasta prima optimizare google sa functioneze, fie poti continua demersul si prin alte modalitati de promovare site. Este foarte important sa nu abandonezi in acest moment strategia SEO!

Mai jos sunt prezentate cateva lucruri pe care le poti face acum sa iti cresti ranking-ul si traficul pe care il primeste site-ul tau.

  • Fortifica ranking-ul curent

Daca ai o pagina care a primit un ranking bun pentru un anumit cuvant cheie, continua sa o promovezi pana ajungi numarul unu - pentru ca exista statistici care arata ca numarul unu in motorul de cautare primeste cele mai multe link-uri, si este la distanta destul de mare chiar si fata de numarul doi. Si o data ce ai prins acest loc, nu il mai pierde!

Singurul mod prin care te poti asigura ca nu vei pierde pozitii pentru un anumit cuvant cheie, este sa continui sa promovezi. Poti face acest lucru, de exemplu, prin constructia constanta de link-uri.

  • Foloseste si alte extensii ale cuvintelor cheie deja folosite

Daca site-ul tau se adreseaza consumatorilor de apa imbuteliata, si ai un ranking bun pe "apa imbuteliata", atunci, incepe sa cauti extensii pentru acest cuvant cheie, cum ar fi "apa la sticla"; astfel iti maresti orizontul pe nisa respectiva.

  • Cauta noi cuvinte cheie

Continua sa cauti cuvinte cheie care vor genera nou trafic catre site-ul tau.

Citeste aici si alte metode de promovare site, pe care le poti utiliza pentru afacerea ta. Cel mai important de tinut minte este ca, mentenanta lunara SEO este un factor cheie daca vrei sa ajungi in fata la motoare de cautare!

Abonare Newsletter: