logo print

Cum sa construiesti link-uri catre site-ul tau

Backlink-urile sunt acele spatii pe Internet care contin link-uri care trimit catre site-ul tau. Cu cat ai un numar mai mare de backlink-uri, cu atat vei fi mai bine cotat in Google si in alte motoare de cautare semnificative. Cotarea in Google (ranking) este bazata pe mai multe tehnologii, iar una dintre ele se refera la popularitatea site-ului. Acest lucru inseamna ca, cu cat ai un numar mai mare de backlink-uri, cu atat site-ul tau va fi considerat mai popular de catre motoarele de cautare. Fiecare site care este vizitat in mod regulat va avea un ranking foarte ridicat.

Daca ai un site si doresti ca acesta sa devina popular, atunci crearea de backlink-uri este una dintre cele mai eficiente metode prin care poti determina motorul de cautare sa iti acorde un ranking inalt. Daca creezi backlink-uri pe site-uri cu un ranking ridicat, atunci, in mod automat creste si ranking-ul tau in Google. Dar trebuie sa ai in vedere ca backlink-urile trebuie sa se afle pe acele site-uri care au relevanta in raport cu site-ul tau, adica, trebuie sa construiesti backlink-ul pe site-uri din aceeasi nisa cu site-ul tau.

Sunt mai multe metode prin care poti crea backlink-uri catre site-ul tau. Cea mai simpla metoda este sa comentezi pe bloguri care apartin altor persoane, pe care poti lasa un backlink catre site-ul tau. O alta metoda eficienta este sa submitezi articole in anumite directoare de articole. Ca sa aflii mai multe despre ce fel de link-uri poti sa construiesti pentru a genera trafic pe site-ul tau, apasa aici. Totodata, trebuie sa ai in vedere ca acest proces este laborios si necesita timp. Rezultatele sunt insa pe masura eforturilor, iar, dupa un astfel de proces de promovare site, acesta va avea foarte mult trafic.

Abonare Newsletter: