logo print

Intrebari la care trebuie sa raspunda un profesionist SEO

Atunci cand nu esti un expert SEO te gandesti ce intrebari ai putea pune atunci cand trebuie sa alegi un angajat sau consultant SEO. Cum poti sa faci diferenta intre o persoana care este intr-adevar experta in domeniul SEO si una care doar vorbeste frumos ?

Aceste intrebari concepute pentru a identifica un expert SEO pot fi clasificate in mai multe moduri, insa noi ne-am oprit asupra clasificarii care imparte aceste intrebari din punct de vedere al dificultatii, in trei categorii:

Cunostinte generale. In primul rand este necesar sa indentifici daca candidatul este familiar cu acele cunostinte care sunt considerate de baza in domeniul SEO.

  1. Ce inseamna rel = canonical ? (Ce face ? Cum functioneaza ?)
  2. Cum trateaza motoarele de cautare meta refresh ?
  3. Care este diferenta intre image title si atributul alt ?

Strategie si tactica. Aceste cunostinte arata gradul in care candidatul poate utiliza tehnicile existente de SEO.

  1. Cum ai concepe un site pentru a creste in motorul de cautare pentru un anumit set de cuvinte cheie ?
  2. Care sunt tacticile tale de link building si de ce ?
  3. Cum poti sa promovezi continut video in Google ?

Instrumente si metrica. In final, este important sa descoperi modul in care un candidat abordeaza problemele, mai exact, trebuie stabilit daca acesta ia in considerare elementele de finete in SEO care necesita o gandire critica si nu doar aspectele de suprafata.

  1. Pe ce informatii te bazezi pentru a stabili valoarea unui link ?
  2. Care sunt instrumentele pe care le utilizezi pentru a stabili traficul si cuvintele cheie folosite de catre competitorii tai ?
  3. Cum poti masura activitatea pe un site de socializare ?

Concluzie ! Cu alte cuvinte, este foarte important sa optimizezi interviurile pentru gasirea unui expert SEO intr-o maniera care sa iti permita sa identifici exact persoana cautata. Noi venim in sprijinul dumneavoastra prin oferirea acelor servicii de optimizarea site de care aveti nevoie pentru ca website-ul tau sa fie in primele pagini in Google la cautari.

Abonare Newsletter: