logo print

Cum creezi backlink-uri integrand filmulete video in content

Sunt o multime de modalitati de a crea backlink-uri catre site-ul propriu. Poti folosi anumite servicii de subscriere care au acces la retelele de bloguri. Multe dintre acestea permit ca sa postezi un video atasat in articolele pe care le submitezi. Am ajuns la concluzia ca atasarea unui video la articol este la fel de eficienta ca in cazul in care cineva creeaza un link catre site-ul tau. Este un semn bun ca acel video este popular.

  • Motoare de cautare si video-urile atasate

Este important sa ai un model de gandire asemanator cu al motorului de cautare. Daca cineva apreciaza video-ul atasat, ei vor dori ca sa ataseze acest video pe blogul personal. Daca vor face asta, atunci este foarte posibil ca acel video sa creeze ranking atunci cand vine vorba despre motorul de cautare. In masura in care anumiti utilizatori ataseaza video-ul tau pe blogul lor, este mai eficient decat faptul ca ar construi un backlink catre site-ul tau.

Nu stiu cu exactitate cum functioneaza un motor de cautare, de accea nu pot dovedi ceea ce tocmai am afirmat, cert este ca un video te poate ajuta in constructia backlink-urilor tale. Este un rationament logic de bun-simt. Este normal sa doresti sa imparti anumite imagini cu alte persoane, de aceea video-urile au o asemenea cautare.

In ceea ce priveste o solutie de marketing pentru site-ul propriu, este bine de luat in considerare backlink-urile catre site. Eu compar aceasta situatie cu aceea de a fi pe prima pagina a ziarelor. Daca un ziar iti acorda o stire pe prima pagina, atunci un numar mare de utilizatori va vizita site-ul tau. Daca acestia gasesc acolo un video interesant, atunci vei primi un numar mare de backlink-uri.

Totodata, trebuie avut in vedere ca motoarele de cautare tin evidenta fiecarei persoane care a dat click pe link, precum si frecventa acestor click-uri. In masura in care exista un numar mare de click-uri, atunci motorul de cautare considera ca site-ul respectiv are autoritate in domeniu. Si astfel cresti pozitia in acel motor de cautare.

Ai fi surprins sa afli cati utilizatori nu se bucura de aceste avantaje pe care le ofera backlink-urile. Totodata, te poti bucura de anumite solutii software care pot tine evidenta continutului si a video-urilor care sunt cautate cel mai frecvent de catre utilizatori. Poti folosi acest instrument, pentru a gasi un video relevant pentru continutul tau in functie de anumite cuvinte cheie. Totodata, aceste instrumente arata rating-ul paginii (PR) care iti acorda un backlink.

Numerele PR nu sunt o stiinta exacta, dar sunt utile atunci cand ai un numar mare de backlink-uri. Deci, daca ai un backlink de la un site cu PR 5, este mai eficient decat daca ai avea o suta de backlink-uri de la site-uri cu PR 0. Este totusi un lucru de retinut atunci cand construiesti backlink-urile catre site-ul propriu.

Abonare Newsletter: