logo print

Ponturi eficiente pentru promovarea website-ului personal

Toti cei care detin un website au nevoie de vizitatori pentru acesta. Ceea ce nu este un lucru asa de complicat de inteles. Avem nevoie ca produsele si serviciile noastre sa fie promovate pentru a atrage cat mai multi clienti si a ne creste astfel afacerea.

O optiune este aceea de a apela la o companie care ofera servicii de promovare, crescandu-ti astfel gradul de vizualizare in mediul online. Taxele mari practicate de aceste companii nu sunt acceptabile la acest moment din cauza probabilitatii mici ca acestea sa fie recuperate din vanzarea produselor; din acest motiv, echipa noastra a gandit pachete eficiente de promovare graduala care aduc un plus de valoare in timp.

De asemenea, exista si alte optiuni, la costuri foarte reduse, dar care necesita un timp mare de implementare. Vom trece in revista cateva din aceste strategii:

  • Conecteaza adresa ta de email cu adresa website-ului si alte informatii importante ca: numarul de telefon, produsele si serviciile oferite etc.
  • O alta modalitate care ofera rezultate este postarea pe forumuri. Insa trebuie sa ai grija ca grupul tinta al forumului sa fie intre posibilii clienti ai afacerii tale. De asemnea, trebuie sa ai grija la maniera in care postezi. Relevanta este primul lucru de care trebuie sa se tina cont atunci cand postezi pe forumuri, iar daca linkurile tale sunt plasate in zone care nu sunt de interes cititorilor, atunci imaginea ta poate fi afectata. Trebuie sa creezi relatii de amicitie si sa postezi subiecte de interes pentru a supravietui pe aceste forumuri.
  • Totodata, se pot realiza scheme de bloguri pentru a castiga in importanta in motoarele de cautare. Aceste scheme sunt de mai multe tipuri, iar daca sunt realizate pe website-uri de tip 2.0, postarile trebuie facute de pe IP-uri diferite. In caz ca se creeaza scheme de bloguri pentru promovarea unui anumit website, fiecare domeniu trebuie gazduit pe o clasa de IP diferita.

Abonare Newsletter: