logo print

Foloseste SEO pentru a mari traficul prin video marketing

Video marketing este un instrument util pentru a-ti face cunoscuta afacerea pe web. Pe Internet, exista un numar mare de site-uri unde poti incarca video-ul tau, insa de departe, YouTube este cel mai bun. Insa YouTube este detinut de Google, si este deja un fapt cunoscut ca Google este regele pe Internet.

Cel mai important aspect care trebuie avut in vedere atunci cand postezi un video este sa utilizezi cuvinte cheie. Gandeste-te la ce cautari efectueaza utilizatorii atunci cand sunt pe Internet. Alege unul sau doua cuvinte cheie relevante pentru a le folosi in Titlu, Descriere si Tag-uri.

Un factor important este ca pe YouTube poti face categorii de video-uri. Astfel, creste posibilitatea ca sa fii gasit de catre motoarele de cautare. Totodata, YouTube iti aloca un URL unic pentru fiecare video atasat, URL pe care il poti posta pe alte site-uri. Cu cat distribui mai mult un link, cu atat creste numarul de vizualizari al respectivului video si astfel obtii un ranking mai bun din partea motoarelor de cautare.

Adauga text la video

Exista un numar mare de oameni cu deficiente de auz, de aceea, daca adaugi text pentru video, continutul tau poate fi inteles. Totodata, motoarele de cautare nu pot analiza sunetul, doar textul, astfel, cresc sansele sa fii gasit pe baza de cuvinte cheie. Totodata, trebuie sa te asiguri ca textul adaugat este relevant pentru video, precum si cuvintele cheie.

Poti sa incarci mii de video-uri pe YouTube, dar fara cuvinte cheie relevante pe care utilizatorii le folosesc in cautari, acestea nu vor fi vizualizate.

Un alt spatiu pe care poti incarca un video este pe bloguri. Daca incarci video-uri cu un continut de calitate, motoarele de cautare te vor indexa si astfel, creste ranking-ul site-ului tau.

Inregistreaza-te pe Twitter si Facebook

Creeaza un profil pe Twitter si Facebook si apoi incarca video-urile acolo. Pe Twitter poti folosi maxim 140 caractere, deci ai nevoie numai de URL-ul primit de la YouTube pe care sa il postezi. Pe Facebook poti incarca literalmente video-ul acolo, iar utilizatorii pot sa il urmareasca. Cu cat primesti mai multe comentarii, cu atat este mai bine pentru afacerea ta. O singura remarca. Nu promova afacerea doar pe Facebook, ci prin mai multe canale de promovare.

Cand incarci pe YouTube, ai grija sa creezi un profil atractiv. Lasa utilizatorii sa te cunoasca si sa inteleaga anumite aspecte despre afacerea ta. Interactioneaza cu alti utilizatori, verifica ce canale au acestia si invita-i ca prieteni.

Astfel, daca folosesti aceste mici secrete de SEO de promovare site, iti vei aduce video-urile in primele pagini ale lui Google si astfel iti vei mari traficul.

Abonare Newsletter: